Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Γυμνές γυναίκες κολυμπούν βράδυ στον Θερμαϊκό!


                 
Όσοι ήμασταν φαν της τηλεοπτικής σειρά «ΑΜΑΝ τα καθάρματα», θα θυμόμαστε την φοβερή εκείνη σκηνή, όπου ο Αντώνης Κανάκης ρίχνει μέσα στον Θερμαϊκό τον Σωτήρη Καλυβάτση, όπου ο θεότρελλος Σωτήρης, απολαμβάνει το μπάνιο του, κολυμπώντας σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Το ότι θα ζούσα να το δω και ζωντανά, δεν θα το πίστευα ποτέ…!

Την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 αργά το βράδυ, 2 γυναίκες, αλλοδαπής προέλευσης, έβγαλαν τα ρούχα τους μένοντας εντελώς γυμνές – σιγά μην είχαν και μαγιό μαζί τους – και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, κατέβηκαν τα σκαλάκια στην παραλία, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας και βούτηξαν στα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού!

Στο σημείο ήταν και δύο άντρες όπου τις περίμεναν να τελειώσουν το κολύμπι και να ανέβουν για να τις σκουπίσουν. Και σαν να μην τις έφτανε η πρώτη βουτιά στον Θερμαϊκό, μετά από 2 περίπου ώρες, ξαναγύρισαν με μία φίλη τους και βούτηξαν για άλλη μία φορά.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό




Είμαι σίγουρος πως στην πατρίδα τους, το κολύμπι σε κάποια θάλασσα ή ποταμό, θα το θεωρούν φυσιολογικό. Όμως εδώ στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Σίγουρα ο Θερμαϊκός δεν είναι στην βρωμερή κατάσταση που ήταν πριν αρκετά χρόνια, αλλά μάλλον ακόμα δεν είναι κατάλληλος για μπάνιο. Γιατί εάν ήταν, να είστε σίγουροι, πως θα άλλαζαν πολλά πράγματα στις συνήθειες των Θεσσαλονικέων. Απλά φανταστείτε την σκηνή: Νέα Παραλία Θεσσαλονίκη, η Λεωφόρος Νίκης πεζόδρομος, ξαπλώστρες στο πλακόστρωτο με ομπρέλες και μπάνιο στον Θερμαϊκό. Σκεφτείτε τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό τουρισμό, πόσο θα αυξανόταν! Αγαπητέ Δήμαρχε Γιάννη Μπουτάρη, ακούς…;

Δείτε την κορυφαία σκηνή από το ΑΜΑΝ



Γράφει ο Χρίστος Καλτσάς για το thesout

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.