Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ζευγάρι καθηγητών από την Ιτέα και τα 2 παιδιά τους νεκροί σε τροχαίο στον Καρανάσιο. Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία (φωτογραφίες & video)

Ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας και τα 2 ανήλικα παιδιά τους, τα 4 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στο 11ο χιλ. στην εθνική οδό Λαμίας - 'Αμφισσας στον Καρανάσιο, το μεσημέρι της Κυριακής. 


Ο οδηγός άνδρας 52 ετών και η συνεπιβάτης σύζυγός του 50 επέβαιναν στο μοιραίο ασημί IX μάρκας skoda octavia που έπεσε σε γκρεμό 250 μέτρων. Αργότερα εντοπίστηκε νεκρό και το ανήλικο αγόρι, παιδί του άτυχου ζευγαριού ενώ και το 4ο θύμα αυτού του τραγικού δυστυχήματος είναι παιδί της ίδιας οικογένειας. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 15 ετών και τον αδερφό της 11 που βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με τους γονείς τους. Το σημείο που το ΙΧ έφυγε εκτός δρόμου είναι δίπλα στο πάρκο κεραιών του δήμου Λαμίας. Σε κοντινό σημείο (στην επόμενη στροφή) είχε σκοτωθεί στις 16 Αυγούστου 28χρονος Λαμιώτης.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλάζει το φύλλο των 2 ατόμων που δεν είχαν αναγνωριστεί και πρόκειται για ενα αγόρι και ένα κορίτσι...


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός άνδρας 52 ετών και η συνεπιβάτης σύζυγός του 50 επέβαιναν στο μοιραίο ασημί IX μάρκας skoda octavia που έπεσε στον γκρεμό. Πριν λίγο εντοπίστηκε νεκρό και ένα ανήλικο αγόρι, πιθανότητα παιδί του άτυχου ζευγαριού ενώ εκφράζονται φόβοι ότι και το 4ο θύμα αυτού του τραγικού δυστυχήματος είναι παιδί της ίδιας οικογένειας. Το σημείο που το ΙΧ έφυγε εκτός δρόμου είναι δίπλα στο πάρκο κεραιών του δήμου Λαμίας.
Σε κοντινό σημείο (στην επόμενη στροφή) είχε σκοτωθεί στις 16 Αυγούστου 28χρονος Λαμιώτης

Ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας τα 2 από τα 4 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος μια ώρα πριν στην εθνική οδό Λαμίας - 'Αμφισσας λίγο πριν τον Καρανάσιο.







Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός άνδρας 52 ετών και η συνεπιβάτης σύζυγός του 50 επέβαιναν στο μοιραίο ασημί ιχ μάρκας skoda octavia που έπεσε στον γκρεμό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία των άλλων 2 γυναικών που ήταν στο ίδιο ιχι και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ακολουθεί η αρχική μας ανάρτηση

Κινητοποίηση αυτή την ώρα στην εθνική οδό θερμοπυλών Ιτεάς στην περιοχή που που βρίσκονται οι κεραίες. Πριν από λίγο εντοπίστηκε αυτοκίνητο που έχει πέσει στον γκρεμό. Αστυνομία και πυροσβεστική ψάχνουν για τον οδηγό του.
Περισσότερα σε λίγο...



lamiastar.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα ονόματα των νεκρών μας είναι γνωστά αλλά δεν τα ανακοινώνουμαι μεχρι την επίσημη αναφορά της αστυνομίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.