Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στερεί η γραφειοκρατία την ζωή σε 6χρονο Τρικαλινό




Μπροστά σε μεγάλα εμπόδια γραφειοκρατίας, έχει βρεθεί οικογένεια Τρικαλινών, στην προσπάθειά της, να δώσει το δικαίωμα για ζωή στο 6χρονο αγοράκι της...
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr οικογένεια του 6χρονου, έχει γίνει «μπαλάκι» μεταξύ Τραπεζών στην προσπάθεια της, να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας να κρατηθεί στην ζωή ο 6χρονος.

Ο μικρός Τρικαλινός πάσχει από λευχαιμία και απαιτούνται χρήματα για την θεραπεία του, χρήματα που δεν μπορεί να προσφέρει η οικογένεια, που αποφάσισε να απευθυνθεί στα αισθήματα Τρικαλινών, με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού.

Αυτή η προσπάθεια, προσέκρουσε σε ένα Νόμο του …1931 όπου μεταξύ άλλων απαιτείται έγκριση του …Νομάρχη (τέτοιος δεν υπάρχει πλέον) μέσω ειδικής άδειας για να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός, ενώ προβλέπει ακόμη και «μπλοκάρισμα» του τραπεζικού λογαριασμού με αυτεπάγγελτο τρόπο από τις Αστυνομικές Αρχές.

Και ενώ αναζητείται ο …Νομάρχης και οι διαδικασίες να μην υπάρξει … «μπλοκάρισμα» του λογαριασμού, ο 6χρονος Τρικαλινός, χάνει πολύτιμες για την επιβίωσή του ώρες…

Αντί οι αρμόδιοι να κινηθούν ταχύτατα και να βοηθήσουν και με άλλους τρόπους την οικογένεια, όπως να επικοινωνήσουν με την Ιδιωτική Ογκολογική Μονάδα Παίδων της Αθήνας για να εξηγήσουν την κατάσταση και το παιδί να αποκτήσει ελπίδα ζωής, κάθονται και βάζουν εμπόδια κοιτώντας Νόμους του …1931.

viotiashop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.