Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ Ι.Κ.Α. ΠΑΡ. ΔΙΣΤΟΜΟΥ


Γράφτηκε από τον Θάρρος των Βοιωτών




Υπόθεση υπεξαίρεσης ερευνάται το τελευταίο διάστημα, από την Κεντρική Διοίκηση του Ιδρύματος, που αφορά και στο Υποκατάστημα ΙΚΑ Παραλίας -Διστόμου στη Βοιωτία.

Τόσο από το γραφείο του κ. Διοικητή ΙΚΑ στην Αθήνα, όσο και από τον εκεί αρμόδιο Δ/ντη Επιθεώρησης Οικονομικών του Ιδρύματος, η πληροφόρηση υπήρξε άμεση και σαφής, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας. «Ναι, υπάρχει θέμα και έχουν επιληφθεί αρμοδίως οι υπηρεσίες μας, ενώ η υπόθεση διερευνάται έως αποδόσεως ευθυνών, όπου υπάρξουν» όπως είπε.

Να επισημάνουμε ότι, σε χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία και με την Δ/ντρια του υποκαταστήματος, Παραλίας Διστόμου, χωρίς η ίδια να απορρίψει ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία μας, έμμεσα προσπάθησε να αποτρέψει την συνέχιση του ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για αποφυγή σπίλωσης των εκεί εργαζομένων και μελλοντικές συνέπειές μας επ’ αυτού.

Ωστόσο, μετά και την επιβεβαίωση της είδησης από τα Κεντρικά του ΙΚΑ, ότι δηλαδή, εκτός από τηνγνωστή υπόθεση με το ΙΚΑ Λιβαδειάς, υπάρχει θέμα υπεξαίρεσης και στο ΙΚΑ Παραλίας Διστόμου, θεωρούμε, ότι απλώς λειτουργήσαμε αποκλειστικά και μόνο δεοντολογικά και στο πλαίσιο ενημέρωσης που οφείλουμε στους αναγνώστες μας!

Τέλος, μεταφέρουμε και την αγωνία προμηθευτών του εκεί υποκαταστήματος, οι οποίοι εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, μιας και όπως ισχυρίζονται, η διοίκηση δηλώνει έλλειψη ρευστότητας και ως εκ τούτου αδυναμία εξόφλησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.