Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Χιονοδρομία σε… καφέ βουνό!




Με αέρα ξεκίνησε και σήμερα η μέρα αλλά γρήγορα μειώθηκε η έντασή του με αποτέλεσμα να ανοίξουν όλοι οι αναβατήρες που προβλέπονταν σε λειτουργία. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν κανονικά οι Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηνίοχος, Παν και Πυθία, στις 10:00 μπήκε και ο Ηρακλής ενώ στις 11:00 οι Οδυσσέας και Δίας.
Ο καιρός πέρα από τον αέρα είχε νεφώσεις και διαστήματα ασθενής βροχόπτωσης με λίγα προβλήματα ομίχλης στη Φτερόλακα. Στα χαρακτηριστικά της ημέρας η λασποβροχή από την Αφρική που έβαψε όλο το χιόνι του βουνού καφέ!
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες παίδων-κορασίδων που διοργάνωσε η ΕΟΧ και ο ΕΟΣ Αθηνών στην πίστα Ηνίοχος της Φτερόλακας 









Από σήμερα το βράδυ θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας και περιμένουμε κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις ενώ το βοριαδάκι που θα φυσάει τις επόμενες μέρες θα βοηθήσει στο να κρατηθεί το χιόνι σε καλή κατάσταση.

Σας γνωστοποιούμε ότι το ΧΚΠ θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου. Από κει και πέρα και ανάλογα την κατάσταση θα αποφασιστεί η περεταίρω λειτουργία του, τουλάχιστον για τα 2 ή 3 επόμενα σαββατοκύριακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.