Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

μεγαλη εκδηλωση του Αθλητικου Συλλογου Αραχωβας ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ στις 30 Αυγουστου


8 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια παιδια.ευτυχως υπαρχουν κι οι συλλογοι γιατι τον 15 αυγουστο τον βγαλαμε με καποιους που ουτε η μαννα τους δεν τους ηξερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει τιναξει την μπανκα στον αερα ο προεδρος(ενας ειναι ο προεδρος).μεταγγραφες που θα τις ζηλευαν ομαδες β εθνικης,εκδηλωσεις με μεγαλα ονοματα και μεγαλους χορηγους.Δεν μπορει να το χωνεψει ακομη ο σταθης αυτο που του κανε η δημαρχια περυσι να μη δωσει ουτε ευρω στον συλλογο.τα ξαναπαμε ,το γινατι βγαζει ματι.το ερωτημα ειναι θα βγαλει και τον ιουνιο που μας ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφηστε την ομαδα και ασχοληθειτε με τα κοινα κ. γιαννελο. τις τελευταιες ωρες εχουν αναψει τα τηλεφωνα στον επιχηρηματικο κοσμο της αραχωβας. το γνωριζετε? αναμετε παρεμβαση του επιχηραματικου κοσμου του χωριου σας με δηλωσεις και παροτρυνσεις παραιτησης συσσωμης της δημοτικης αρχης.!! εχετε να πειτε κατι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ;;;;
      ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ;;;;;;
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ;;;;;

      Διαγραφή
  4. παρακαλουμε θερμα πολιτικα σχολια μακρια απο την ομαδα.τις ειδαμε τις καλοσυνες της δημοτικης αρχης εμεις.χορτασαμε.δεν θελουμε αλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μελος την τωρινης δημοτικης αρχη ειναι και ο μεγαλοπαραγοντας της ομαδας του παρνασσου και αναγκαστικα τα σχολια αφορουν και τον ιδιο που με διπλωματικο τροπο παντα διωχνει τις ευθυνες απο πανω ,φροντιζοντας σε καθε περιοδο να τσακωνεται και να παρατειτε των καθηκοντων του, για τα οποια η τοπικη κοινωνια τον επελεξε. δυστυχως αυτος ο ανθρωπος εχει σπουδασει την διπλωματια αλλα και πολλα ακομα. πολλες φορες του βγαινει σε καλο αλλα πολλες φορες παει η σταμνα για νερο και καποια φορα δεν ερχεται πισω. ας παρει θεση λοιπον ο κ. γιαννελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΕΓΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ?ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο το Πρωτοσελιδο ΤΟ ΠΑΡΟΝ 25/8/13

    100.000.000 Ευρω η φοροδιαφυγη στα πανηγυρια
    Αφορολογητες οι...... πολιτικες εκδηλωσις/
    δηλαδη φορους μηδεν και πληρωνουμε και τα φαγητα και δενοδοχεια των εθελοντων η καλλητεχνων
    ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.